06-30053854  

"De warmte dringt diep door in uw spieren en zorgt voor een diepe ontspanning"

Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is een massage welke gegeven wordt met warme stenen. De stenen die hiervoor gebruikt worden zijn basaltstenen. Deze hebben als kenmerk dat ze zeer goed warmte vasthouden. De warmte dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe ontspanning. Tijdens deze massage hebben de stenen een temperatuur tussen de 45-55 graden.

De massage zelf bestaat uit verschillende strijkingen, lees effleurages. De combinatie van warmte en effleurages, beweging, maakt deze massage zeer effectief. Doordat de massage een samenstelling is van warmte, effleurages en eventueel een aroma olie vergroot het uw gevoel van welzijn. Tevens stimuleert het de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiften) en activeert het het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De meeste mensen denken bij een hotstone massage niet gauw aan bovenstaande reacties van het lichaam, maar deze massage behoort tot één van de krachtigste en diepere massage- technieken. Hotstone massage is zowel bij vrouwen als bij mannen erg geliefd.

Deze massage is uitermate geschikt bij stress klachten, vermoeidheid, spanningen, spierproblemen, blokkades, reuma en artrose(mits er geen ontstekingen zijn), bij een slechte doorbloeding, fybromyalgie en spijsverteringsproblematiek. De massage is niet geschikt bij allerlei verschillende huidziekten en of verwondingen aan de huid. Bij koorts en risico op trombose raad ik u deze massage ook af.

Mensen met diabetes, met hart- en vaatziekten of met een verhoogde bloeddruk en zwangere vrouwen raad ik aan om eerst het advies van hun arts op te volgen.


Behandeling :

U kunt kiezen uit een behandeling van een ½ uur of 1 uur. Bij de behandeling van een ½ uur, behandel ik de achterkant van de benen en de rug, nek, schouders. Bij de behandeling van 1 uur het gehele lichaam. Verder heeft u de keuze uit een 3-tal aroma oliën.Hot Stone massage