06-30053854  

Gezichtsmassage

De spieren in het gezicht zijn anders dan in de rest van het lichaam. Ze zijn aangehecht aan de huid (ook wel de mimische spieren genoemd) en hebben daardoor een rechtstreekse invloed op ons uiterlijk. Stemmingen en gevoelens komen in ons gezicht tot uitdrukking. Als we willen weten hoe iemand zich voelt, kijken we naar zijn of haar gezicht.
Stress en spanning kunnen ons uiterlijk nadelig beïnvloeden doordat de spieren worden samengetrokken en we een strakke en harde gelaatsuitdrukking krijgen. Massage vermindert de spanning en zorgt voor een zachtere uitdrukking op het gezicht.
Ouder worden verzwakt het spierweefsel in uw gezicht en er kunnen dunne lijntjes verschijnen rond de ogen, de mond en op het voorhoofd. Een gezichtsmassage kan het verouderingsproces vertragen door de bloedsomloop te stimuleren en de spanning in de spieren te verbeteren.

Behandeling:

Allereerst behandel ik uw gezicht door het te reinigen, waardoor u al een ontspannen gevoel krijgt, daarna geef ik uw gezicht de volledige aandacht dmv een gezichtsmassage. Tijdens de massage gebruik ik een massage crème op 100% natuurlijke basis. Naar wens kan ik uw gezicht nog nabehandelen met een dag- of nachtcréme. Na afloop van de massage ziet de huid er stralend en gezond uit.

Laat jezelf zien!